FESTIVAL DIVLJEG CVIJEĆA

26.06.2013.

Ulazak u EU s festivalom Divlje cvijeće Europe.
Festival divljeg cvijeća dio je europskog projekta „Divlje cvijeće Europe“ a organizirati će se pod pokroviteljstvom Europske komisije i s zemljom partnerom Slovenijom. Pored raznovrsnih događanja za vrijeme festivala kao što su prezentacije plodova Starogradskog polja uvrštenog na UNESCO listu svjetske kulturne baštine , predavanja, koncerata, ovaj festival će biti povezan s Festivalom Lavande koji će se održati krajem lipnja. Udruga pčelara otoka Hvara predstaviti će svoje proizvode od meda a udruga Hvarskih vinara na degustacijama će prezentirati svoja ponajbolja vina. Proizvođači lavande predstaviti će novu kolekciju suvenira od lavande pripremljenih za sezonu. Pored degustacija i prezentacija, na festivalu ćete moći naučiti štošta o flori otoka Hvara s predavačima koji će svoja predavanja održati kroz šetnju Starogradskim poljem.
Za vrijeme trajanja festivala hoteli Helios Faros d.d , Stari Grad i Adriatiq Hoteli, Jelsa odobravati će popuste od 20 – 30% na individualne cijene.
Program Festivala divljeg cvijeća, Stari Grad 2013. možete vidjeti ovdje .01.10.2017.

VOZNI RED AUTOBUSA

Vozne redove autobusa na otoku Hvaru za period od 01.11.2017. - 18.04.2018. možete provjeriti u nastavku.

23.08.2017.

NOVA INTERNET STRANICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA STAROGA GRADA

Obavještavamo vas da novu internet stranicu Turističke zajednice grada Staroga Grada možete pogledati na: www.stari-grad.eu

22.06.2017.

VOZNI RED BRODOVA I KATAMARANA

Vozni red brodova i katamarana na otok i sa otoka Hvara možete pogledati u nastavku.
Share |