Kazališna predstava LUTKA

05.05.2015.

08.05.2015. (petak) s početkom u 20.30, tetatar Gavran predstavit će kazališnu predstavu LUTKA u kazališnoj dvorani u Starome Gradu.
U komediji „Lutka“ muškarac kojeg je nakon sedmogodišnje veze ostavila djevojka počinje živjeti sa ženom-lutkom koja je najsavršeniji android proizveden u laboratoriju s namjerom da usreći muškarca. Androidnu lutku konstruirala je znanstvenica nedugo nakon svoga bračnog brodoloma pa je u lutku prenijela svoj kritički pogled na muškarce. Kroz humorne situacije, svojim prostodušnim pogledom, lutka će ukazati muškarcu na sve propuste koje je činio prema ženama te će povremeno i ona s njime dolaziti u sukobe koji su neizbježni u zajedničkom životu osoba suprotnoga spola. Priča nas postupno vodi prema katarzičnom i melodramatičnom završetku koji poziva na uzajamno razumijevanje žena i muškaraca. I naš junak i gledatelji kroz predstavu osvještavaju da stvarni muško-ženski odnos ne može biti zamijenjen ni kupljenom ni virtualnom ljubavlju.
Predstava traje 1 sat i 30 minuta.
Na Festivalu smijeha i komedije Zlatni zub 2013. u Poreču predstava "Lutka" osvojila je Zlatni zub.

Doris Pinčić je dobila Nagradu hrvatskog glumišta za 2013. godinu za najbolju mladu glumicu do 28 godina starosti za ulogu Stele ostvarenu u predstavi “Lutka” autora Mire Gavrana, a u režiji Mladene Gavran.

Autor: Miro Gavran
Glume: Robert Kurbaša (Marko) i Doris Pinčić (Stela)
Režija: Mladena Gavran
Scena i kostimi: Jasmina Pacek
Glazba: Elvis Stanić

Cijena ulaznice je 40,00 kuna i mogu se kupiti u caffe baru Molo Misto.

01.10.2017.

VOZNI RED AUTOBUSA

Vozne redove autobusa na otoku Hvaru za period od 01.11.2017. - 18.04.2018. možete provjeriti u nastavku.

23.08.2017.

NOVA INTERNET STRANICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA STAROGA GRADA

Obavještavamo vas da novu internet stranicu Turističke zajednice grada Staroga Grada možete pogledati na: www.stari-grad.eu

22.06.2017.

VOZNI RED BRODOVA I KATAMARANA

Vozni red brodova i katamarana na otok i sa otoka Hvara možete pogledati u nastavku.
Share |