Koko 3: LJUBAV ILI SMRT

19.11.2014.

23.11.2014. (nedjelja) u 16.00 u zimskom kinu Stari Grad premijera dječjeg filma Koko 3: Ljubav ili smrt.
Miljenik mnogih generacija, slavni dječji detektiv Ratko Milić zvani Koko, vraća se na velike ekrane. Prošlo je tri godine od kada je snimljen prvi film o Koku, adaptacija knjige Ivana Kušana “Koko i duhovi”. Praćen pozitivnim kritikama i oduševljenjem gledatelja, film je zabilježio izvrsnu gledanost. Jednake reakcije i odlične domaće „box office“ rezultate imao je i drugi film, “Zagonetni dječak”. Stoga ne čudi što se već duže vrijeme s velikim nestrpljenjem iščekuje i treći nastavak filmskih pustolovina dječaka Koka i njegovih prijatelja, kojeg ćemo moći pogledati od 6. studenog u svim kinima. Treći nastavak adaptacija je sjajnog Kušanovog romana "Ljubav ili smrt".

Koku je, čini se, i dalje nogomet najvažnija stvar na svijetu, a nadolazeći susret zloglasnih «Gusara» i Kokove ekipe «Zeleni Vrh» centralni događaj sezone. Zlatko i dalje svaki trenutak provodi čitajući knjige i prigovara Koku da je nezreo. Da dokaže suprotno, Koko mu priča o svojoj nesretnoj ljubavi prema tajnovitoj djevojci, čarobnoj poput junakinja Zlatkovih romana. Kokova nestašna sestra Marica, samozatajna prijateljica Ema i drska Melita imaju svoj bend – Kokova će ekipa na koncert jednako kao što će i one na njihove nogometne utakmice. Da li mladiće zaista zanima glazba a djevojke nogomet, saznat ćemo u novom filmu iz serijala o Koku.

«Ljubav ili smrt» režirao je Daniel Kušan, koji je potpisao i prvi film serijala, «Koka i duhove». Daniel je za ovaj film napisao i scenarij. Roman Ivana Kušana prema kojem je scenarij napisan jedan je od najintrigantnijih Kušanovih romana o Koku – zahvaljujući specifičnom stilu i originalnosti, upravo je ovaj roman mnogima Kušanovo najdraže djelo.Ulaznica 20,00 kuna.

01.10.2017.

VOZNI RED AUTOBUSA

Vozne redove autobusa na otoku Hvaru za period od 01.11.2017. - 18.04.2018. možete provjeriti u nastavku.

23.08.2017.

NOVA INTERNET STRANICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA STAROGA GRADA

Obavještavamo vas da novu internet stranicu Turističke zajednice grada Staroga Grada možete pogledati na: www.stari-grad.eu

22.06.2017.

VOZNI RED BRODOVA I KATAMARANA

Vozni red brodova i katamarana na otok i sa otoka Hvara možete pogledati u nastavku.
Share |