POSTOLAR TRIPER & OFFICER DOWN//LIVE

29.08.2013.

30.08.2013. s početkom u 22.00 koncerti grupa Postolar Tiper & Officer Down u Ljetnom kinu Stari Grad. 
NAKON što su u Malom pogonu Tvornice kulture, Dabi i Davor, vokali iz Postolar Trippera, prijatelje i fanove rasplesali svojim DJ setovima, ovi nesputani dečki predstavljaju svoj novi, šareni video uradak “Uno, due, tre”.
“‘Uno, due, tre’, kao i svaki projekt Postolara trebao je izgledati potpuno drugačije. Srećom, zdrav razum je prevladao. Dabi je u prvoj verziji htio cijeli bend obući u kauboje i ostvariti svoju dječačku maštariju da bude glavni šerif u kraju. Čuvši to, Dabijeva bolja polovica-Mirta ga ismijala i dala ovu ideju spota koju je on kasnije dugo prodavao pod svoju, no istina je na kraju, ipak otkrivena.” – kažu iz Postolara.
“Uno, due, tre” je četvrti singl s albuma “Čujem ja netko šuti”. Aranžman i kompoziciju pjesme, u kojoj dominiraju žestoke gitarističke dionice, potpisuju članovi benda. Spot je snimio i montirao Marko Kujundžić, dok se Danijel Ožaković pobrinuo za grafiku i animaciju. U spotu plešu Lucija Matešić i Ante Dujić.
01.10.2017.

VOZNI RED AUTOBUSA

Vozne redove autobusa na otoku Hvaru za period od 01.11.2017. - 18.04.2018. možete provjeriti u nastavku.

23.08.2017.

NOVA INTERNET STRANICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA STAROGA GRADA

Obavještavamo vas da novu internet stranicu Turističke zajednice grada Staroga Grada možete pogledati na: www.stari-grad.eu

22.06.2017.

VOZNI RED BRODOVA I KATAMARANA

Vozni red brodova i katamarana na otok i sa otoka Hvara možete pogledati u nastavku.
Share |