PRIRUČNIK ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

30.04.2014.

Turistička zajednica županije Splitsko-dalmatinske u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama izdala je Priručnik za privatne iznajmljivače.
Od samih početaka razvoja privatnog smještaja u Dalmaciji, svi koji su u svojim kućanstvima ili drugim nekretninama pokrenuli pružanje turističkih usluga suočili su se s nedostatkom servisnih i detaljnih informacija i znanja o privatnom smještaju na jednom mjestu. Poglavito se ukazala potreba za time prema svima koji se tek namjeravaju baviti ovakvim uslugama u turizmu. Ovim priručnikom se takva potreba pokušava zadovoljiti. Priručnik na jednostavan i razumljiv način obrađuje sve teme vezane uz registraciju privatnog iznajmljivača (kao paušalca, obrtnika ili tvrtke), za organizaciju i vođenje privatnog smještaja, uključujući izbor turističkih usluga, uređenje smještajne jedinice, promociju, marketing,prodajne vještine, komunikaciju s gostima te zakonske odredbe, porezne i druge obveze.

Priručnik u pdf-formatu možete pročitati ovdje.


01.10.2017.

VOZNI RED AUTOBUSA

Vozne redove autobusa na otoku Hvaru za period od 01.11.2017. - 18.04.2018. možete provjeriti u nastavku.

23.08.2017.

NOVA INTERNET STRANICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA STAROGA GRADA

Obavještavamo vas da novu internet stranicu Turističke zajednice grada Staroga Grada možete pogledati na: www.stari-grad.eu

22.06.2017.

VOZNI RED BRODOVA I KATAMARANA

Vozni red brodova i katamarana na otok i sa otoka Hvara možete pogledati u nastavku.
Share |