OVAKO IZGLEDA TURISTIČKA SIGNALIZACIJA 21. STOLJEĆA

05.09.2013.

Uništena turistička signalizacija u Starogradskom polju, UNESCO lokalitetu,  postavljena prije nepuna dva mjeseca
Prije otprilike dva mjeseca  Turistička zajednica grada Staroga Grada je, u suradnj s Ministarstvom turizma i Županijom Splitsko-dalmatinskom postavila info table na 12 lokacija u Starogradskom polju. Info table namjenjene su turistima da što bolje i kvalitetnije upoznaju kulturnu baštinu ovog vrijednog UNESCO lokaliteta.

Jučerašnjim obilaskom lokacija gdje su table postavljene utvrđeno je da jedna tabela, koja se nalazi kod crkvice sv. Mihovila između Vrbanja i Dola, nedostaje. Tabela je naknadno pronađena u masliniku u neposrednoj blizini lokacije gdje je tabla postavljena.

Vjerujemo da je ovo izolirani i slučajni incident a ne vandalizam s predumišljajem, ali bez obzira na motiv i okolnosti ovog čina pozivamo sve građane grada Staroga Grada i okolnih naselja da ukoliko se dogodi slučajno oštečenje tabli da obavijeste Turističku zajedenicu kako bi ih mogli popraviti i vratiti na mjesto gdje pripadaju.

Također apeliramo na stanovnike područja oko Starogradskog polja da čuvaju i paze na turističku signalizaciju po Starogradsko polju jer je to imovina svih nas i namjerna oštečenja, kojih je također bilo, treba oštro osuditi i spriječiti.

Tabla postavljena na lokalciji u blizini crkvice Sv.Mihovila početkom srpnja


Tabela na istoj poziciji 04.09.2013. godine


01.10.2017.

VOZNI RED AUTOBUSA

Vozne redove autobusa na otoku Hvaru za period od 01.11.2017. - 18.04.2018. možete provjeriti u nastavku.

23.08.2017.

NOVA INTERNET STRANICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA STAROGA GRADA

Obavještavamo vas da novu internet stranicu Turističke zajednice grada Staroga Grada možete pogledati na: www.stari-grad.eu

22.06.2017.

VOZNI RED BRODOVA I KATAMARANA

Vozni red brodova i katamarana na otok i sa otoka Hvara možete pogledati u nastavku.
Share |