TVORNICA DJEDA MRAZA

18.12.2013.

22.12.2013 u 19.30 Amatersko kazalište Petar Hektorović izvesti će premijeru božićne predstave „ Tvornica Djeda Mraza“ u kazalištu Stari Grad.
Nakon odlične izvedbe ulomka iz predstave „Bidna šera Manidina“ koju su izveli mlade snage AK Petra Hektorovića na ovogodišnjoj Noći kazališta na kojoj su i mnogi mladi amaterski glumci i debitirali, za Božić su pripremili prigodnu predstavu pod imenom „Tvornica Djeda Mraza“ a u sklopu projekta „Suživot s otokom „ čiji je jedan od ciljeva promoviranje kazališne kulture među mladima.
U suradnji s voditeljima Antonijom Škarpom i Vilmom Stojković, Ljiljanom Stančić, Marinom Bojanić-Vranjican, Kajom Franetović, Marijom Plenković, Gabrielom Škarpom, Barišom Plenkovićem - mlađi članovi amaterskog kazališta su i autori teksta te su osmislili i scenografiju.
Radnja predstave se događa u tvornici Djeda Mraza, gdje vilenjaci užurbano pripremaju poklone za djecu po cijelom svijetu. U žurbi i poslu oko pripreme tolikih poklona, mali vilenjak Denis ljuti se što ga nitko ne primjećuje te odluči ukrasti Čarobni sat koji djedici služi kako bi zaustavio vrijeme i uspio u jednoj noći svakom djetetu dostaviti poklone.
Kada Djeda Mraz i vilenjaci shvate da je sat nestao, započme najveća potraga poznata u vilenjačkom svijetu.....Potraga za Čarobnim satom..... !
Hoće li vilenjaci uspjeti spasiti Božić, dođite pogledati u nedjelju u kazalištu Stari Grad.

Uloge:
Gđa. Mraz - Martina Novak
Anđela - Stela Dužević

Vilenjaci:
Niko - Josip Franetović
Nina - Marta Miloš
Rina - Pia Miloš
Anica - Lorena Novak
Zvončica - Zara Radonić
Dina - Dea Tadić
Mia - Noemi Dužević
Maja - Korina Stančić
Marica - Lucija Miljak
Đurđica - Antonija Šurjak
Mirta - Antonija Roić
Tonko - Matija Franetović
Tončica - Maja Haladić
Denis - Antoni Zaninović

Tehnika: Vincent Šepić01.10.2017.

VOZNI RED AUTOBUSA

Vozne redove autobusa na otoku Hvaru za period od 01.11.2017. - 18.04.2018. možete provjeriti u nastavku.

23.08.2017.

NOVA INTERNET STRANICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA STAROGA GRADA

Obavještavamo vas da novu internet stranicu Turističke zajednice grada Staroga Grada možete pogledati na: www.stari-grad.eu

22.06.2017.

VOZNI RED BRODOVA I KATAMARANA

Vozni red brodova i katamarana na otok i sa otoka Hvara možete pogledati u nastavku.
Share |