VRATA, PROZORI I PRIRODNI NAGONI

23.04.2013.

Amatersko kazalište PUČKA SCENA Hrvatske čitaonice HERCEGOVAC, održat će u subotu, 27. travnja, predstavu "Vrata, prozori i prirodni nagoni", u Starom Gradu u kazališnoj dvorani s početkom u 20:30 sati.
U predstavi je riječ o „vašima“ i „našima“ sa brojnim zapletima, zabludama, igrama i čudnim namjerama dviju obitelji i njihove već odrasle djece.Obitelj Špiček u velikoj je nevolji jer je njihov sin optužen i osuđen zbog silovanja svoje djevojke Mirte. Iznenada, Špičekima u goste dolaze Iko i Vinka Strunje te kći im Mirta ne bi li od ranjivih Špičeka izvukli neku korist. Nakon opasnih prijetnji koje je Špičekima uputio Iko Strunje i djelovanja alkohola, nazire se mogućnost dogovora koji bi zadovoljio obje strane.
Autor teksta je Vjekoslav Domini a predstavu je režirao Ivan Bratković. Glumci su: Josip Klobučar – Ivan Špiček, Natalija Poredski – Roza Špiček, Slaven Jurčić – Krunoslav Špiček, Zoran Kramarić – Iko Strunje, Ivanka Marenić – Vinka Strunje, Sabina Topčić – Mirta Strunje.
Cijena ulaznice je 30 kuna i može se kupiti prije predstave.

Sponzori predstave su Turistička zajednica grada Staroga Grada i Geneza Hoteli d.o.o.


01.10.2017.

VOZNI RED AUTOBUSA

Vozne redove autobusa na otoku Hvaru za period od 01.11.2017. - 18.04.2018. možete provjeriti u nastavku.

23.08.2017.

NOVA INTERNET STRANICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA STAROGA GRADA

Obavještavamo vas da novu internet stranicu Turističke zajednice grada Staroga Grada možete pogledati na: www.stari-grad.eu

22.06.2017.

VOZNI RED BRODOVA I KATAMARANA

Vozni red brodova i katamarana na otok i sa otoka Hvara možete pogledati u nastavku.
Share |